BE0741737125
Sint-Niklaas
+32 483 112 995

WMPoint

Land
Nederland
Project
WMPoint
Klant
MBIVdevelopment
Budget
€ 12.500

Een revolutionaire transformatie naar de huidige tijd

Bezoek WMPoint

Ontdek de vernieuwde WMPoint, waar oude PHP-code vanaf versie 5.2 een metamorfose heeft ondergaan naar de modernste standaarden van PHP 8. Met een gedegen herstructurering, begeleid door kunstmatige intelligentie (AI), staat WMPoint nu klaar om te schitteren in de digitale wereld.

1. Code optimalisatie

Oude, verouderde PHP-code werd nieuw leven ingeblazen met een complete herschrijving naar PHP 8. Dit niet alleen voor verbeterde prestaties, maar ook voor een duurzame en toekomstbestendige basis.

2. Structuur en ordening:

De database structuur, mapindeling en het beheer zijn volledig heroverwogen en herontworpen. De inzet van AI heeft bijgedragen aan het bepalen van de optimale structuur voor een efficiënt werkend systeem.

3. Layout Conversie van .psd naar .html

Met behulp van onze dienst PSD naar HTML werd het oorspronkelijke ontwerp naadloos omgezet naar functionele HTML-pagina’s, waardoor het visuele aspect van WMPoint naar nieuwe hoogten werd gebracht.

4. Layoutintegratie in het systeem

Een op maat gemaakte template parser werd ontwikkeld en ingevoegd in het systeem van WMPoint. Dit zorgde niet alleen voor een gestroomlijnde integratie van het ontwerp maar garandeerde ook flexibiliteit voor toekomstige aanpassingen.

5. Codeconformiteit met normen:

De nieuwe code voldoet aan de meest recente normen en richtlijnen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en onderhoudbaarheid van het gehele systeem.

6. Inhoud creatie:

Voorwaarden, regels en andere essentiële teksten werden vakkundig opgesteld, in lijn met de actuele wet- en regelgeving, om een juridisch waterdicht en up-to-date platform te garanderen.