BE0741737125
Sint-Niklaas
+32 483 112 995

E-commerce

Betaalbare prijzen

Krachtige e-commerce oplossingen, betaalbaar ontwikkeld

Aangepaste kwaliteit voor jouw e-commerce visie, zonder hoge kosten!

Goedkoopste

45/maand

Basis

Wordpress Core + WooCommerce
Paginapakket (max 6)
Producten (max 10)
2 professionele e-mailadressen
Offerte aanvragen
Aanbevolen

65/maand

Geavanceerd

Wordpress Core + WooCommerce
Paginapakket (max 10)
Producten (max 20)
5 professionele e-mailadressen
Offerte aanvragen
Sterk aangeraden

90/maand

Premium

Wordpress Core + WooCommerce
Paginapakket (max 16)
Producten (max 35)
Onbeperkte e-mailadressen
Offerte aanvragen
Goedkoopste

600/jaar

Basis

Wordpress Core + WooCommerce
Paginapakket (max 6)
Producten (max 10)
2 professionele e-mailadressen
Offerte aanvragen
Aanbevolen

900/jaar

Geavanceerd

Wordpress Core + WooCommerce
Paginapakket (max 10)
Producten (max 20)
5 professionele e-mailadressen
Offerte aanvragen
Sterk aangeraden

1.200/jaar

Premium

Wordpress Core + WooCommerce
Paginapakket (max 16)
Producten (max 35)
Onbeperkte e-mailadressen
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over onze e-commerce webontwikkeling.

De levertijd hangt af van het geselecteerde pakket. Voor het Basis pakket streven we naar een levering binnen 6 tot 9 werkdagen. Het Geavanceerd pakket wordt geprobeerd te leveren tussen 10 en 15 werkdagen, terwijl het Premium pakket maximaal 23 werkdagen kan duren. Ons streven naar perfectie blijft onveranderd, en we benutten geavanceerde AI-technologieën om deze stap te versnellen en een optimale balans tussen snelheid en perfectie te bereiken.

De start van je website brengt eenmalige kosten met zich mee, waaronder serverconfiguratie en de aanschaf en koppeling van een domeinnaam. Voor pakketten met maandelijkse opname geldt een eenmalig tarief van €150 voor deze diensten.

Indien een serverupgrade nodig is vanwege overbelasting, zullen wij tijdig meldingen verstrekken.

Voor jaarlijkse pakketten vragen we een eenmalig voorschot van €150, dat wordt gecrediteerd van de totale prijs. Dit voorschot is inclusief de configuratiekosten.

Het aanbieden van jaarlijkse prijzen brengt dubbele voordelen met zich mee voor zowel QRU als klanten. Voor QRU zorgen jaarlijkse betalingen voor een consistente cashflow en financiële stabiliteit, waardoor verbeteringen in de dienstverlening mogelijk worden gemaakt. Klanten profiteren daarentegen van aanzienlijke besparingen bij het kiezen voor een jaarlijks pakket, dankzij lagere tarieven of kortingen die door QRU worden geboden.

Een jaarlijks prijspakket bevordert ook het gemak, doordat klanten zich niet bezig hoeven te houden met maandelijkse facturering. Bovendien garandeert het een ononderbroken service gedurende het hele jaar, wat maximale waarde verzekert uit de ontvangen diensten.

Kortom, een jaarlijks prijspakket is een wederzijds voordelige regeling, die langetermijnsamenwerking en kostenefficiëntie bevordert.

Ons bekwame team van e-commerce ontwikkelaars en AI-specialisten bundelt krachten om jouw online winkel te transformeren tot een hoogwaardige en aantrekkelijke entiteit. Dankzij geavanceerde AI-algoritmen optimaliseren we jouw e-commerceplatform voor diepgaande, gepersonaliseerde gebruikerservaringen.

Door middel van AI passen we jouw website voortdurend aan op basis van actuele gegevens en trends, waardoor je altijd een stap voor blijft op de concurrentie. Onze op AI gebaseerde e-commerce oplossingen tillen jouw online aanwezigheid naar buitengewone hoogtes.

Wij streven naar perfectie door de creatieve visie van ons team te combineren met de analytische kracht van AI, wat resulteert in verbluffende, naadloos functionerende e-commerce websites.

Verken het grenzeloze potentieel van AI-gebaseerde e-commerce ontwikkeling en zet de standaard voor online succes. Bereid je voor op een e-commerce platform dat indruk maakt op bezoekers, conversies stimuleert, klanten behoudt en ongeëvenaarde groei realiseert.

Branding is de unieke visuele identiteit van jouw bedrijf/website, waaronder het herkenbare logo en het doordachte ontwerp van items zoals visitekaartjes, briefpapier en dergelijke. In ons Premium pakket geniet je standaard van een volledig uitgewerkte huisstijl. Voor de Basis en Geavanceerde pakketten bieden we deze extra touch als optionele upgrade aan, tegen een kleine meerkost van €200. Geef jouw online aanwezigheid een professionele uitstraling met een op maat gemaakte huisstijl!

We begrijpen dat je online aanwezigheid voortdurend evolueert. Gelukkig kun je eenvoudig extra pagina’s toevoegen aan je pakket voor slechts €45 per pagina (eenmalige kost). En voor een nog meer verfijnde online ervaring zijn uitgebreidere pagina’s beschikbaar vanaf €65 per pagina. Zo kun je moeiteloos je website aanpassen en uitbreiden om perfect aan te sluiten bij je groeiende behoeften.

Geef je assortiment de boost die het verdient! Voeg eenvoudig extra producten toe aan je pakket voor slechts €20 per stuk zonder uitgebreide tekst, of ga voor de complete presentatie, inclusief foto, titel en uitgebreide tekst met analyse voor €35 per product. Jouw online aanbod, moeiteloos en stijlvol uitgebreid!

Een professioneel e-mailadres betekent dat je e-mailadres een eigen domein heeft. Stel, jouw domein is qru.be en jouw naam is John Schuman, dan zou je bijvoorbeeld john.schuman@qru.be kunnen hebben. In het basispakket is één mailadres inbegrepen, meestal aanbevolen als info@qru.be. Wil je extra mailadressen? Dat kan voor een meerkost van €15 per mailadres voor de configuratie.