BE0741737125
Sint-Niklaas
+32 483 112 995

Juridische informatie

Juridische informatie

Bij QRU zijn we trots op het leveren van geavanceerde digitale oplossingen die niet alleen van topklasse zijn, maar ook ethisch verantwoord en transparant. Onze juridische richtlijnen zijn zorgvuldig opgesteld om eerlijk spel te waarborgen, de belangen van de klant te beschermen en de hoogste normen van professionaliteit te handhaven. Deze pagina legt de basis van onze toewijding aan eerlijkheid, integriteit en verantwoordelijkheid. Kom meer te weten over onze benadering van verschillende aspecten, waaronder intellectueel eigendom, gegevensbeveiliging, reclamenormen, consultatiediensten, en meer. Wij geloven in kracht door kennis, en transparantie is de eerste stap.

Bedrijfsgegevens

QRU is een wettelijk opgericht bedrijf dat gespecialiseerd is in webontwikkeling, design, kunstmatige intelligentie, advies en digitale reclame. We bouwen geavanceerde oplossingen om uw bedrijf naar ongeëvenaarde groei te leiden.

Bedrijfsnaam

QRU

Bedrijfsadres

Veldstraat 79, 9100 Sint-Niklaas, België

E-mail

➜ neem contact met ons op

Telefoon

+32 483 112 995

Registratienummer

0741737125

BTW-nummer

BE0741737125

Intellectuele Eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze diensten, ontwerpen, website en reclamemateriaal behoren toe aan QRU of zijn door de rechtmatige eigenaar(s) aan QRU verleend. Deze werken zijn beschermd door lokale en internationale auteursrechten en verdragen over de hele wereld. Alle dergelijke rechten zijn voorbehouden.

Websitegebruik

Door onze website te bezoeken, stemt u ermee in deze alleen voor wettige doeleinden te gebruiken. U stemt ermee in de website op geen enkele manier te gebruiken die inbreuk maakt op de rechten van anderen of het gebruik en plezier van de website door anderen beperkt of belemmert.

Databescherming

Wij zetten ons in voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Raadpleeg ons Privacybeleid voor details over hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Adviesdiensten

Wij bieden adviesdiensten op basis van de afspraak dat we onze professionele interpretatie of mening geven, eerder dan juridisch advies. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van onze adviesdiensten.

Reclamediensten

Voor klanten die onze reclamediensten gebruiken, stemt u ermee in geen inhoud of instructies te verstrekken die inbreuk maken op de rechten van anderen, wetten overtreden, regelgeving schenden of inbreuk maken op overeenkomsten met derden.

Geschillenbeslechting

In geval van een geschil streven we naar een vriendschappelijke oplossing. Als er geen oplossing wordt bereikt, zullen dergelijke geschillen worden beslecht volgens de geldende wetten van het land waarin QRU is geregistreerd.

Nauwkeurigheid van de Website

Hoewel we streven naar een nauwkeurige en up-to-date website, kunnen we niet garanderen dat deze vrij is van fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen. We behouden ons het recht voor om op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de website.