BE0741737125
Sint-Niklaas
+32 483 112 995

Webdevelopment

Betaalbare prijzen

Hoogwaardige webdevelopment, betaalbaar geprijsd

Kwaliteit die betaalbaar is, speciaal voor jouw project!

Goedkoopste

45/maand

Basis

Wordpress Core
Paginapakket (max 5)
1 professionele e-mailadres
Offerte aanvragen
Aanbevolen

75/maand

Geavanceerd

Wordpress Core
Paginapakket (max 9)
5 professionele e-mailadressen
Offerte aanvragen
Sterk aangeraden

85/maand

Premium

Wordpress Core
Paginapakket (max 14)
Onbeperkte e-mailadressen
Offerte aanvragen
Goedkoopste

500/jaar

Basis

Wordpress Core
Paginapakket (max 5)
1 professionele e-mailadres
Offerte aanvragen
Aanbevolen

800/jaar

Geavanceerd

Wordpress Core
Paginapakket (max 9)
5 professionele e-mailadressen
Offerte aanvragen
Sterk aangeraden

950/jaar

Premium

Wordpress Core
Paginapakket (max 14)
Onbeperkte e-mailadressen
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze webdevelopment diensten.

De levertijd varieert afhankelijk van het gekozen pakket. Bij het Basis pakket streven we naar een geschatte levertijd van 4 tot 6 werkdagen. Voor het Geavanceerd pakket is dit 7 tot 10 werkdagen, en het Premium pakket kan maximaal 15 werkdagen in beslag nemen. Hoewel we altijd streven naar snellere levering, zetten we in op perfectie. Dankzij onze geavanceerde AI-technologieën proberen we deze stap te versnellen en een optimale balans te vinden tussen snelheid en perfectie.

De start van je website brengt eenmalige kosten met zich mee, waaronder serverconfiguratie en de aanschaf en koppeling van een domeinnaam. Voor pakketten met maandelijkse opname geldt een eenmalig tarief van €150 voor deze diensten.

Indien een serverupgrade nodig is vanwege overbelasting, zullen wij tijdig meldingen verstrekken.

Voor jaarlijkse pakketten vragen we een eenmalig voorschot van €150, dat wordt gecrediteerd van de totale prijs. Dit voorschot is inclusief de configuratiekosten.

Het aanbieden van jaarlijkse prijzen brengt dubbele voordelen met zich mee voor zowel QRU als klanten. Voor QRU zorgen jaarlijkse betalingen voor een consistente cashflow en financiële stabiliteit, waardoor verbeteringen in de dienstverlening mogelijk worden gemaakt. Klanten profiteren daarentegen van aanzienlijke besparingen bij het kiezen voor een jaarlijks pakket, dankzij lagere tarieven of kortingen die door QRU worden geboden.

Een jaarlijks prijspakket bevordert ook het gemak, doordat klanten zich niet bezig hoeven te houden met maandelijkse facturering. Bovendien garandeert het een ononderbroken service gedurende het hele jaar, wat maximale waarde verzekert uit de ontvangen diensten.

Kortom, een jaarlijks prijspakket is een wederzijds voordelige regeling, die langetermijnsamenwerking en kostenefficiëntie bevordert.

Onze ervaren webontwikkelaars en AI-specialisten werken samen om jouw website te transformeren tot een technologisch en esthetisch superieure entiteit. Met behulp van geavanceerde AI-algoritmen passen we jouw website aan voor diep gepersonaliseerde gebruikerservaringen.

Met AI optimaliseren we jouw website in realtime op basis van gegevens en trends, zodat je altijd een stap voor blijft op de concurrentie. Onze op AI gebaseerde weboplossingen tillen je online aanwezigheid naar buitengewone niveaus.

Perfectie is ons doel, waarbij we de creatieve visie van ons team combineren met de analytische kracht van AI om verbluffende, naadloos functionele websites te creëren.

Ontdek het grenzeloze potentieel van op AI gebaseerde webontwikkeling en zet de norm voor online succes. Maak je klaar voor een website die indruk maakt op bezoekers, conversies stimuleert, klanten behoudt en ongeëvenaarde groei bereikt.

We begrijpen dat je online aanwezigheid voortdurend evolueert. Gelukkig kun je eenvoudig extra pagina’s toevoegen aan je pakket voor slechts €55 per pagina (eenmalige kost). En voor een nog meer verfijnde online ervaring zijn uitgebreidere pagina’s beschikbaar vanaf €80 per pagina. Zo kun je moeiteloos je website aanpassen en uitbreiden om perfect aan te sluiten bij je groeiende behoeften.

Een professioneel e-mailadres betekent dat je e-mailadres een eigen domein heeft. Stel, jouw domein is qru.be en jouw naam is John Schuman, dan zou je bijvoorbeeld john.schuman@qru.be kunnen hebben. In het basispakket is één mailadres inbegrepen, meestal aanbevolen als info@qru.be. Wil je extra mailadressen? Dat kan voor een meerkost van €15 per mailadres voor de configuratie.