BE0741737125
Sint-Niklaas
+32 483 112 995

MBIV Development

Land
Nederland
Project
MBIV Development
Klant
MBIV Development
Budget
€ 130

PSD naar Bootstrap

MBIV Development had een .psd-bestand dat volledig moest worden omgezet naar Bootstrap 5. Daarnaast werden specifieke functies zoals mega-menu’s, prijstabellen en enkele kleine JS-opties gevraagd.

PSD naar Bootstrap:

We hebben het .psd-bestand nauwkeurig omgezet naar een responsieve website met behulp van de nieuwste versie van Bootstrap. Elk element, van de lay-out tot de kleinste details, is geoptimaliseerd voor een naadloze integratie met Bootstrap, waardoor een moderne en gebruiksvriendelijke website ontstaat die perfect aansluit bij de visie van MBIV Development.

Specifieke Functies:

Bovendien hebben we specifieke functies geïmplementeerd, zoals dynamische mega-menu’s voor verbeterde navigatie, aantrekkelijke prijstabellen om de verschillende diensten van MBIV Development te presenteren, en enkele kleine JavaScript-opties om de functionaliteit van de website te verbeteren en de gebruikerservaring te verrijken.

Dit project toont onze expertise in het vertalen van ontwerpconcepten naar functionele en esthetisch aantrekkelijke websites met behulp van Bootstrap, en we zijn trots om bij te dragen aan de online aanwezigheid van MBIV Development.